Bilişim Teknolojileri

04.01.2013 5854

bilişim-teknolojileriBilişim teknolojileri sektörü, küresel düzeyde hızla değişen pazar ve rekabet koşulları nedeni ile sürekli ve dinamik bir gelişim içindedir. Bu özellikleri nedeni ile  bilişim teknolojileri sektörü, stratejik bir sanayi  olarak ülkelerin yakın ilgisini çekmekte ve bu sektör için devletler tarafından özel planlamalar yapılmaktadır. Özellikle hızla küreselleşmekte olan bu sektörde rekabet büyük yoğunluk kazanmakta ve  sanayileşmiş ülkeler bu sektörün korunması ve rekabet gücünün geliştirilmesi için özel politikalar  uygulamaktadır.

Bilişim Teknolojileri Alanı Çerçeve Programına göre okulumuzda Web Programcılığı dalı yer almaktadır.

Web Programcılığı Dalı mezunları: Web tasarımı hizmeti veren veya web ortamında çalışan etkileşimli programlar hazırlayan yazılım şirketlerinde ya da bu hizmetlere ihtiyaç duyan firma, kamu kurum ve kuruluşlarında iş bulabilmektedir.

Bilişim Teknolojileri Alanı Çerçeve Programında Göre Okulumuzda Web Programcılığı Dalı´nda Okutulan Dersler:

Ders Adı Öğretmen Adı
10. SINIF